Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине |

Новые статьи

Новые вакансии

SABmiller идет в Украину

Ще один пивний гігант напоїть українців

Українські пивовари очікують прихід цього року на вітчизняний ринок пива великої міжнародної пивної компанії шляхом покупки активів в Україні. На думку генерального директора групи підприємств ВВН в Україні Петра Чернишова, швидше за все, новим учасником українського пивного ринку стане компанія Heineken або ж південноафриканська SABmiller.

«Імовірність приходу нового міжнародного гравця на український ринок цього року, на мою думку, досить висока. Поки в Україні присутні не всі світові гравці пивного бізнесу, тому їхній прихід очевидний», - сказав Чернишов.

«Сьогодні з високою часткою ймовірності можна прогнозувати прихід на український ринок великої іноземної компанії. Пивоварні транснаціональні компанії давно прагнуть потрапити в Україну й найкраще робити це шляхом покупки вже існуючого бізнесу», - погодився з думкою директора групи ВВН в Україні президент компанії «Оболонь» Олександр Слободян.

Деякі експерти пивного ринку припускають, що одна з міжнародних компаній може ввійти до складу акціонерів пивоварної групи «Сармат», власником якої є управляюча компанія «Систем Кепітал Менеджмент» (Донецьк). У компанії «Систем Кепітал Менеджмент» повідомили, що на сучасний момент ніяких рішень про продаж її пивного бізнесу не приймалося.

У той же час українські пивовари не очікують яких-небудь значних змін на ринку після приходу нового гравця. «На перерозподіл сил це навряд чи кардинально вплине, однак значно загострить конкуренцію в результаті ще більшої концентрації капіталу», - вважає Слободян.

«Не думаю, що прихід нового виробника відразу ж кардинально змінить розміщення сил на ринку. Новому гравцеві буде потрібно час на модернізацію придбаних активів, на відбудування всіх процесів компанії, на упорядкування портфеля продукції», - сказав Чернишов. На його думку, у випадку приходу нового гравця цього року інші учасники ринку реально зможуть відчути його вплив не раніше 2008 року, інформують Версии.

На даний момент, в Україні чотири пивоварних компанії, «САН Інтербрю Україна», «Оболонь», ВВН і «Сармат», контролюють більше 94% ринку. По оцінках найбільшого в Україні об'єднання пивоварних підприємств ЗАТ «Укрпиво», ємність українського ринку пива в 2006 році склала близько 242 млн. дав. Виробництво пива в Україні цього року, за прогнозами «Укрпива», збільшиться на 5,8-6,5% у порівнянні з 2006 роком - до 283-285 млн. дав.
РЫНОК.biz/


Деловая литература

Украинский деловой портал Комп&ньоН.online

Экономические новости Украины

"Ведомости". Карьера и управление

Пресс-релизы Украины

Delo.ua. Компании и Рынки

Экономические Известия

Новости рынка недвижимости

Новости ритейла Украины

Кадровые новости IT-индустрии

Кар’єра. Крок за кроком

Интерфакс - Украина

Executive Search News

Управление Персоналом

ЛІГАБізнесІнформ:: Рынок труда

Черный список работодателей Украины

МТС Украина [official HR news]