Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине |

Новые статьи

Новые вакансии

SABMiller покупает «Сармат»

SABMiller приходить в Україну, купуючи «Сармат»

Компанія SABMiller plc повідомляє про свою згоду придбати 99, 84% акцій українського виробника пива ЗАТ «Сармат». Для завершення угоди необхідний дозвіл Антимонопольного комітету України й дотримання формальних домовленостей сторін.


Ціна угоди не розголошується, загальна вартість активів, що купуються, становить близько $130 млн, йдеться в повідомленні SABMiller, центральний офіс якої перебуває в Південноафриканській республіці.

Як говориться в повідомленні SABMiller, придбання «Сармата» дозволяє компанії вийти на український ринок пива, що є одним з найбільш перспективних у світі: середньорічний показник росту ринку за 4 роки на 2006 рік склав 14%. У відповідності із середньостроковими прогнозами, темпи росту пивоварного ринку України будуть вище, ніж у будь-який іншій великій країні Центральної й Східної Європи.

«Ми раді оголосити про придбання компанії «Сармат» і виході SABMiller на привабливий ринок України, який дуже швидко розвивається. Завдяки активному розвитку економіки країни, український ринок пива за останні кілька років розвивався високими темпами, але все ще уступає іншим країнам Центральної й Східної Європи за рівнем споживання пива на душу населення», - сказав Алан Кларк, управляючий директор SABMiller по Європі.

Довідка
«Сармат» належить фінансово-промисловому холдингу «Систем Кепітал Менеджмент» (System Capital Management Ltd), що управляє низкою \активів в Україні.

«Сармат» є одним з найбільших виробників пива в Україні. По завершенню угоди під управління компанії перейде пивоварний завод потужністю 2,9 мільйонів гектолітрів на рік, що перебуває на сході країни в м. Донецьк і виробляє пиво під брендами «Сармат», «Дніпро» і «Drive Max».

SABMiller plc є однією з найбільших пивоварних компаній у світі, яка представлена в 60 країнах світу. Портфоліо брендів компанії включає міжнародні марки пива преміум класу, такі як Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro і Pilsner Urquell, а також виняткові асортименти провідних локальних брендів. За межами США SABMiller plc також є однією з найбільших у світі компаній з розливу напоїв, які виробляє компанією Coca-Cola.

За підсумками 2007 фінансового року, прибуток групи до відрахування податків склав $3,154 млрд., виторг - $18,620 млрд. Акції компанії SABMiller plc котируються на фондових біржах Лондона і Йоганнесбурга.

РЫНОК.biz/


Деловая литература

Украинский деловой портал Комп&ньоН.online

Экономические новости Украины

"Ведомости". Карьера и управление

Пресс-релизы Украины

Delo.ua. Компании и Рынки

Экономические Известия

Новости рынка недвижимости

Новости ритейла Украины

Кадровые новости IT-индустрии

Кар’єра. Крок за кроком

Интерфакс - Украина

Executive Search News

Управление Персоналом

ЛІГАБізнесІнформ:: Рынок труда

Черный список работодателей Украины

МТС Украина [official HR news]